ALBERGÍNIES AMB STRACCIATELLA

Ingredients per 2 persones

- 2 albergínies
- 4 filets d'anxova
- 150 g de formatge stracciatella (tipus de burrata)
- 6 o 8 fulles d'alfàbrega
- oli d'oliva
- pebre

Elaboració

- Obrir el forn tal i baix a 210 ºC.
- Fer 3 o 4 talls en vertical a les albergínies i posar-les una safata al forn a la part de dalt durant 40 minuts fins que quedin escalivades.
- Un cop temperades, pelar-les amb cura mirant que no es trenquin (deixar la part de dalt sense pelar).
- Posar cadascuna en un plat, fer un tall vertical per obri-les i posar a dintre un parell de cullerades de formatge.
- Posar a sobre 2 filets d'anxova i 3 o 4 fulles d'alfàbrega.
- Amanir amb un bon raig d'oli i un polsim de pebre.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web: https://www.lavanguardia.com/comer/recetas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada