PASTA DE FULL CRUIXENT DE PERA I GORGONZOLA

Ingredients per 2 persones

- 1 lámina quadrada de pasta de full
- 1 pera
- 30 g formatge gorgonzola
- un grapat de nous
- oli d'oliva
- ruca
- 1 culleradeta de mel

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Estirar la làmina de pasta de full sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal. Punxar la base amb una forquilla per evitar que s'infli.
- Sense pelar, tallar la pera a rodanxes fines i col·locar-les ordenades sobre la base de la pasta de full deixant 1 o 2 cm buits per cada costat.
- Sobre la pera distribuir el formatge gorgonzola tallar a trossos i les nous.
- Amanir amb un raig d'oli i posar al forn durant uns 20 minuts.
- Un cop fora del forn, estendre per sobre la ruca i la mel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada