LASANYA DE BOLETS, PERNIL I FOIE

Ingredients per 4 persones

- 12 làmines de lasanya
- 1 ceba
- 1 all
- 400 g de bolets shiitake (2 pots de vidre)
- 50 g de vi blanc
- 100 g de pernil salat
- 150 g foie gras d'ànec
- oli d'oliva
- beixamel
- formatge de cabra ratllat

Elaboració

- En una paella amb un raig d'oli fregir la ceba i l'all picats. Un cop cuits, posar el pernil i els bolets tallats a trossets. Afegir el vi i deixar reduir.
- Posar les làmines de lasanya en aigua calenta durant els minuts que indiqui el fabricant.
- Fer la beixamel.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En una safata posar una mica de beixamel, 4 làmines de lasanya, el farcit de bolets, uns encenalls de foie gras d'ànec i una mica més de beixamel.
- Posar una segona capa de làmines de lasanya, etc.
- Tapar amb 4 làmines més de lasanya i una capa de beixamel.
- Posar formatge de cabra ratllat a sobre i posar al forn durant 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada