POLLASTRE STROGANOFF

Ingredients per 4 persones

- 3 pits de pollastre
- 1/4 de tassa de farina
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 ceba
- 2 alls
- xampinyons
- 1/2 got de vi
- 200 mL de nata per cuinar
- farigola
- julivert

Elaboració

- Tallar els pits a daus, salpebrar-los i enfarinar-los amb la farina i el pebre vermell.
- Coure els trossos de pollastre en una paella amb oli fins que quedin daurats. Treure'ls i reservar-los.
- Abaixar el foc i en la mateixa paella, posar la ceba i l'all picats. Un cop cuits, afegir els xampinyons tallats a làmines.
- Un cop cuits, afegir el pollastre, la farigola i el vi.
- Quan s'hagi reduït a la meitat, afegir la crema de llet, tapar i deixar 10 minuts fent xup-xup.
- Abans de treure posar julivert.

Aquesta recepta està adaptada del blog: https://www.kiwilimon.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada