PIADINA ITALIANA DE PERNIL

La piadina o piada és un pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de les províncies de l'Emília-Romanya (Forlì-Cesena, Ravenna i Rímini).

Ingredients per 4 persones

- 4 piadines o tortilles mexicanes
- 2 tomàquets
- ruca
- 2 boles de mozzarella
- 8 talls de pernil salat
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració 

- Coure els pans a la planxa durant 1 minut per cada costat.
- A cada pa, en una meitat, posar mig tomàquet tallat a rondanxes i unes fulles de ruca.
 A sobre posar 1/2 bola de mozzarella tallada a rodanxes i dos talls de pernil salat.
- Amanir amb un raig d'oli i un polsim de sal i pebre i doblegar cada pa per la meitat per tancar-lo.


En una altra versió es pot posar tomàquet fresc tallat a daus en lloc del tomàquet fregit i tonyina en lloc del pernil salat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada