CRUIXENTS D'AVELLANA

Ingredients

- 3 ous
- 225 g de farina
- 225 g de sucre
- un polsim de sal
- 1/2 sobre de llevat químic
- 100 d'avellanes torrades
- mantega per untar el motlle

Elaboració

- Preescalfar el forn a 180ºC.
- Picar una mica les avellanes (però no molt perquè s'han de notar els trossets).
- Batre els ous, el sucre i la sal. Afegir la farina i el llevat i barrejar molt bé. Afegir les avellanes.
- Untar el motlle amb la mantega i posar-hi la massa amb les avellanes.
- Posar-ho al forn escalfant dalt i baix durant uns 20-25 minuts.
- Treure-ho del forn i, quan encara estigui tou i calent, tallar la pasta en quadrats.
- Deixar-ho refredar del tot i aleshores quedarà cruixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada