PASTÍS FRED DE TONYINA

Ingredients

- pa de motlle sense crosta
- 1 llauna de 220 g de tonyina
- 2 ous durs
- 2 cogombrets tallats en rodelles fines
- maionesa
- 1 tomàquet sec confitat amb oli
- enciam
- 1 tomàquet d’amanir
- oli i sal

Elaboració

- Folrar un motlle allargat amb paper film de manera que en sobri per poder tapar-lo un cop acabat de fer el pastís.
- Muntar el pastís: cobrir amb una capa de pa, tallant-lo si cal per donar-li la forma del motlle, posar una capa de tomàquet tallat molt fi (amanit amb oli i sal) i cobrir-lo amb la tonyina esmicolada i ben escorreguda. Posar una segona capa de pa untat amb maionesa i cobrir-la amb un ou dur tallat a rodanxes i junt una altra capa de tonyina i enciam tallat en trossos molt petits. Per últim posar la tercera capa de pa de motlle.
- Comprimir-ho tot una mica per tal de acabar de donar forma i consistència al pastís, tapar-lo amb el paper film sobrant i posar-lo a la nevera fins una estona abans de servir.
- Per servir-lo, treure el pastís de la nevera, posar-lo en una safata i donar-li la volta al motlle com si fos un flam. Untar tot el pastís amb maionesa, cobrir els laterals amb enciam tallat ben petit i per sobre posar rodanxes de cogombret i rodanxes d'ou dur. Per sobre, es pot posar el tomàquet confitat tallat molt petit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada