Ingredients
- Pa de motlle sense crosta
- Formatge d’untar tipus Philadelphia
- Pernil dolç tallat fi
- Enciam
- Tomàquet d’amanir
- Oli i sal
- Pernil salat tallat fi per folrar
Elaboració
- Folrar un motlle amb paper film de manera que en sobri per poder tapar-lo un cop acabat de fer el pastís.
- Posar el pernil salat partint del centre del motlle i cap enfora
fins cobrir tot el fons i els laterals del motlle.
- Muntar el pastís: cobrir amb
una capa de pa, tallant-lo si cal per donar-li la forma del motlle, posar una capa d’enciam
tallat en trossos molt petits i rodanxes de tomàquet molt fines amanides amb oli i sal. Posar una segona
capa de pa untant amb el formatge i
cobrir-ho amb el pernil dolç. Per últim posar la tercera capa de
pa de motlle.
- Comprimir-ho tot una mica per tal de acabar de donar forma i
consistència al pastís, tapar-lo amb el paper film sobrant i posar-lo a
la nevera fins una estona abans de servir.
Es pot decorar amb trossets
de meló tallats petits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada