GALETES DE MANTEGA amb gingebre

Ingredients

- 400 g de farina
- 120 g de mantega
- 120 g de sucre morè
- 1 ou
- 140 g de mel
- 1 cullerada de canyella en pols
- 2 cullerades de gingebre en pols
- 1/4 de cullerada de nou moscada
- 1 pessic de sal
- fruits secs o xocolata per decorar

Elaboració

- En un bol barrejar la mantega pomada i el sucre morè fins que es desfaci. Afegir l'ou batut i la mel i barrejar. Per últim afegir a poc a poc la farina junt amb la resta d'ingredients: la canyella, el gingebre, la nou moscada i la sal.
- Barrejar bé fins que queda una massa com de pa (s'ha de poder fer una bola).
- Embolicar la bola amb paper de film i guardar-la a la nevera durant 30-60 min per poder-la treballar millor després en fred.
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Estirar la massa entre dues fulles de paper de forn amb el corró fins que tingui 5 mm de gruix. Tallar-la en petites porcions amb diferents formes segons els motlles que tinguem: rodones, estrelles, animals, etc.
- Folrar la plàtera de forn amb el paper i a sobre posar les les galetes bastant separades.
- Posar-ho al forn durant 8-10 minuts.
- Quan es treuen del forn queden toves i al refredar-se s'endureixen.


Aquesta recepta està adaptada del bog de cuina: Receptes.cat (https://www.receptes.cat)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada