TRUITA DE PISOS

Ingredients per 8 persones

- 10 ous
- 2 patates
- 2 cebes
- 300 g d'espinacs frescos
- 1 all
- panses
- pinyons
- 1 carabassó
- salsa de tomàquet
- maionesa

Elaboració

a) Truita de patates:
- Tallar les 2 patates i posar-les a la paella amb el foc bastant fort.
- Un cop s'han daurat una mica, abaixar el foc, afegir 1 ceba tallada petita i coure-ho tot junt fins que sigui cuit.
- Batre 4 ous i fer la truita.

b) Truita d'espinacs amb panses i pinyons:
- Fregir l'all picat, les panses i els pinyons.
- Un cop s'hagi daurat una mica, afegir els espinacs. Poc a poc aniran perdent l'aigua i el seu volum disminuirà molt. No han de quedar gaire cuits.
- Batre 3 ous i fer la truita.

c) Truita de carabassó:
- Tallar l'altre ceba petita i el carabassó, i posar-ho a la paella amb el foc bastant fluix fins que estigui cuit.
- Batre 3 ous i fer la truita.

d) Truita de pisos:
- En un plat posar la truita de patates, i mentre es fa la truita d'espinacs, untar-la amb el tomàquet fregit.
- Posar a sobre la truita d'espinacs, i mentre es fa la truita de carabassó, untar-la amb més tomàquet fregit.
- Posar a sobre la truita de carabassó i untar-la amb maionesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada