BESCUITS DE LLET (BIZCOCHITOS DE LECHE)

Ingredients

Pels bescuits:
- 4 ous
- 120 g de sucre
- 300 mL de llet
- 15 mL d'oli d'oliva suau
- 250 g de farina
- 8 g de llevat químic

Per la decoració:
- 100 mL de llet
- 100 g de sucre
- coco ratllat

Elaboració

- Obrir la part de baix del forn a 180 ºC.
- En un bol batre els ous i el sucre fins que blanquegi una mica.
- Afegir la llet i l'oli i batre una mica més.
- Incorporar la farina i el llevat tamisats i batre fins que es barregi tot molt bé.
- Posar la barreja en motlles individuals de magdalena untats amb oli i/o farina, i posar-los al forn durant uns 25 minuts.
- Fer l'almívar portant a ebullició la llet amb el sucre.
- Un cop els bescuits estiguin freds, treure'ls del forn i deixar-los refredar.
- Desemmotllar-los, untar-los amb l'almívar i posar coco ratllat per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada