MANDONGUILLES VEGETALS DE LLENTIES VERMELLES

Ingredients per 4 persones 

- 2 culleradetes de coriandre
- 2 culleradetes de comí
- 1/2 ceba
- 1 all
- 1 culleradeta de pebre dolç
- 1 culleradeta de pebre picant
- 200 g llenties vermelles crues
- 1/2 manat de cebes tendres
- julivert
- menta
- 2 ous
- 100 g de farina
- 750 mL d'aigua
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- oli per fregir
- sal

Elaboració

- En una paella amb 2 cullerades d'oliva posar la ceba i l'all picats molt petits, i deixar fins que es daurin.
- Posar el coriandre, el comí i els pebres.
- Afegir les llenties i l'aigua, i cuinar-les fins que absorbeixin l'aigua. Deixar-les refredar.
- En una paella amb 1 cullerada d'oli posar les cebes tendres tallades a trossos bastant petits i deixar fins que s'estovin.
- Afegir a les llenties les cebes tendres, el julivert i la menta picats.
- Separar el rovells dels ous i afegir-los a les llenties, junt amb la farina. Remenar tot molt bé.
- Batre les clares i incorporar a la barreja a poc a poc.
- Formar les mandonguilles i anar-les fregint en un cassó amb oli calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada