- 1 carabassó gran o 2 de mitjans
- 1 all
- julivert
- 1 ou
- 50 mL de llet
- 80 g de farina o una mica menys
- 1/2 sobre de llevat químic
- sal i pebre
- oli d'oliva
- formatge ratllat (opcional)
Elaboració
- Ratllar el carabassó i posar-ho en un colador. Prémer bé perquè deixi anar l'aigua. Salar, remoure i deixar reposar durant 30 min - 1 hora.
- En un bol remenar l'ou i afegir el julivert i l'all picats, la llet, un polsim de sal i pebre. Barrejar bé i afegir el carabassó ratllat. Tornar a barrejar i afegir la farina i el llevat fins a obtenir la textura adequada (ni molt espessa, ni molt líquida).
- Posar tres o quatre dits d'oli en un caçó i quan estigui ben calent, anar tirant cullerades de la pasta.
- Deixar els bunyols fins que es daurin i posar.-los en paper de cuina perquè s'absorbeixi l'excés d'oli.
A la massa es pot afegir pastanaga ratllada o formatge ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada