AMANIDA DE POMA AMB API I NOUS

Ingredients per 4 persones

- 700 g de pomes vermelles
- 400 g de branca d'api
- 30 g de mel
- 30 mL de vinagre de poma
- 20 g de ceba
- 100 g de nous
- ruca
- 30 mL d'oli d'oliva
- un polsim de curri vermell
- sal i pebre

Elaboració

- Pelar les pomes, talla-les per la meitat, treure les llavors i tallar-les a rodanxes fines.
- Netejar l'api i tallar-lo a tires.
- En una paella amb un raig d'oli daurar les nous.
- Fer l'amaniment: en un bol barrejar la mel, el vinagre de poma, l'oli, el curri, i un polsim de sal i pebre fins que es lligui una mica. Pelar la ceba, tallar-la a daus petits i afegir-la vinagreta.
- Disposar en cada plat la poma, l'api, les nous i decorar amb una mica de ruca. Amanir amb la vinagreta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada