CEBICHE DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones

- 480 g de llom de bacallà dessalat
- 2 llimes
- 200 mL de llet de coco
- 1 ceba vermella
- 4 bitxos vermells frescos
- 4 branquetes de coriandre
-1 alvocat
- 100 g de tomàquets cherry
- sal i pebre
- oli d’oliva

Elaboració

- Pelar la ceba vermella i tallar una meitat a juliana i triturar l'altra meitat.
- Preparar la maceració: en un bol triturar dos bitxos, la meitat del coriandre, la llet de coco i el suc de les llimes.
- Tallar el bacallà a daus i posar-lo a macerar durant 5-7 min en la preparació anterior.
- Pelar l’alvocat i tallar-lo a daus.
- Tallar els tomàquets per la meitat.
- En un altre bol, barrejar els tomàquets, la ceba a juliana, l’alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els altres 2 bitxos tallats a rodanxes. Afegir els daus de bacallà macerats i escorreguts i barrejar-ho tot. Afegir un polsim de sal.
- En cada plat posar una mica d'aquesta barreja i amanir-ho amb un parell de cullerades de la maceració, oli d’oliva i pebre.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina.cat (www.cuina,cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada