HAMBURGUESES VEGETALS DE CIGRONS

Ingredients

- 400 g de cigrons cuits
- 1/2 ceba
- 1 all
- 6 xampinyons
- 4 cullerades de farina de cigró o de blat
- pa ratllat
- julivert
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta d'orenga
- oli d'oliva
- sal

Elaboració

- Picar l'all, la ceba i els xampinyons i posar-los en una paella amb un raig d'oli a foc mitjà . Deixar-los fins que es daurin lleugerament. Reservar.
- En un bol posar els cigrons, orenga, pebre vermell, pebre i un polsim de sal, i aixafar-ho bé amb la forquilla fins aconseguir una massa homogènia.
- Afegir la ceba, l'all i els xampinyons fregits i barrejar.
- Per donar més consistència a la massa posar la farina i barrejar bé. S'ha de treballar una estona.
- Donar la forma a les hamburgueses, passar-les per pa ratllat i posar-les a la paella ben calenta amb un raig d'oli durant 1 o 2 minuts per cada costat.

Un cop s'han fet les hamburgueses es poden posar 10-15 minuts al congelador perquè agafin cos i evitar que es desfacin el fregir-les (si això passa la propera vegada es pot posar més farina a la massa).


Aquesta recepta està adaptada del blog: Mis recetas veganas (https://recetasveganas.net).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada