ALBERGÍNIES AMB SALSA DE IOGURT I ALVOCAT

Ingredients per 2 persones

- 1 albergínia grossa o 2 de petites
- 1 iogurt
- 1 llima
- mig alvocat
- oli d'oliva
- comí
- orenga seca
- sal


Elaboració

- Tallar l'albergínia a rodanxes d'1 cm de gruix més o menys.
- Agafar una làmina de paper d'alumini i tirar a sobre un polsim de sal i comí, i un raig d'oli d'oliva.
- Col·locar les albergínies damunt d'aquest mescla i tornar a repetir l'operació.
- Tapar amb un altra làmina de paper d'alumini, segellar les dues làmines i col·locar-ho en una paella molt calenta. Quan el paquet es comença a inflar, cuinar durant 2 minuts.
- Per fer la salsa, posar en un pot de vidre: el iogurt, un bon raig d'oli d'oliva, el suc de llima, un polsim d'orenga, de comí i de sal, i mig alvocat tallat molt fi. Tapar i sacsejar fins que quedi ben remenat.
- Treure les albergínies de la paella i col·locar en dos plats. Amanir amb la salsa i unes fulles de menta.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de la Vanguardia Comer (https://www.lavanguardia.com/comer/recetas).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada