ESPAGUETIS AMB CARXOFES I CREMA DE PARMESÀ

 Ingredients per 4 persones

- 400 g d'espaguetis
- 4 cebes
- 4 carxofes grans
- 200 mL de nata
- 200 g de formatge parmesà
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre


Elaboració

- Tallar les cebes en juliana i coure-les en una paella amb una mica d'oli a foc baix durant 20-30 minuts fins que estiguin tendres.
- Retirar les fulles exteriors de les carxofes i deixar només els cors. Tallar-les en sis grillons cadascuna.
- Afegir les carxofes a la ceba i cuinar durant 10 minuts més fins que les carxofes s'hagin estovat una mica. Salpebrar i retirar del foc.
- Fer a salsa de parmesà: posa a bullir la nata amb 100 g de formatge parmesà ratllat fins que s'integri. Reserva-la en calent.
- Obrir el forn a 200 ºC dalt i baix.
- Bullir els espaguetis segons les instruccions del fabricant.
- En una safata per anar al forn posar els espaguetis barrejats amb les carxofes i la salsa de parmesà, i gratina-ho 10 minuts a 200 °C.
- Afegir per sobre la resta del parmesà ratllat i servir de seguida.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de la Vanguardia Comer (https://www.lavanguardia.com/comer/recetas).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada