TRUITA DE FULLES DE PASTANAGA

 Ingredients per 3 persones

- 1 manat de fulles de pastanaga
- 3 ous
- 1 all
- oli d'oliva
- sal


Elaboració

- Separar les fulles de les tiges de les pastanagues, i agafar només amb les fulles. Rentar-les bé i assecar-les en un escorredor d'enciam.
- En una olla amb aigua bullent amb una culleradeta de sal, bullir-les durant 5-8 minuts.
- En una paella amb un raid d'oli, posar l'all picat i deixar que es dauri una mica. Posar les fulles escorregudes i coure-les durant 2 o 3 minuts.
- Afegir els ous remenats i fer la truita normalment.
Es pot posar una mica de moresc.

Altres usos de les fulles de pastanaga pot ser: per elabora pesto (2 manats), per fer sopa igual que altres verdures, picades amb una mica d'all per amanir tomàquets, en una vinagreta, etc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: La huerta de Toni (https://www.lahuertinadetoni.es/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada