TÀRTAR DE VEDELLA

Ingredients per 2 persones

- 200 g de rellom de vedella ("solomillo")
- 1/2 ceba tendra tendra petita
- 1 cullerada de tàperes
- 1 culleradeta de mostassa en gra o a l'antiga
- 1/2 culleradeta de salsa Worcester o anglesa (Perrins)
- 4 o 5 gotes de tabasco
- 2 rovells d'ou 
- 40 ml d'oli d'oliva
- sal i pebre
- cibulet
- torradetes 
 

Elaboració

- Tallar la carn a dauets molt petits. Es pot anar tallant rodanxes molt finites, després aquestes rodanxes en tires i finalment tallar les tires en daus petits. Posar-la en un bol.
- Picar la ceba tendra i les tàperes molt fines i afegir-ho al bol.
- Posar la mostassa, la salsa Perrins, el tabasco, l'oli i polsim de sal i pebre. Remenar-ho tot bé perquè la carn quedi perfectament impregnada dels sabors.
- Tapar el bol amb paper film i deixa'l reposant en la nevera uns 20 minuts.
- Per servir-lo, posar-lo en els plats dins d'un motlle. Posar el rovell d'ou per sobre i una mica de cibulet picat.
- Acompanyar amb torradetes de pa.


Versió robot:
https://www.clubcocinamoulinex.es/recetas/detalle/46


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada