BAJOQUES AL FORN AMB PARMESÀ

Ingredients per 4 persones

- 500 g de bajoques
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- oli d'oliva
- all en pols
- sal groixuda

Salsa:
- 1 iogurt grec
- 1 cullerada de coriandre
- 1/2 all picat
- oli d'oliva
- sal i pebre


Elaboració

- Rentar i retirar les puntes de les bajoques. Tallar-les per la meitat o en tres trossos.
- En un bol barrejar les bajoques amb un raig d'oli d'oliva, mitja culleradeta d'all en pols, un polsim de sal groixuda i el parmesà.
- Posar en una safata al forn a 180 ºC durant uns 15-20 minuts.
- Per fer la salsa, posar en un bol tots els ingredients i barrejar bé.
- Servir les bajoques amb la salsa com a acompanyament.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram myrtokalle (https://www.instagram.com/myrtokalle/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada