PIADINA AMB ALBERGÍNIA I PERNIL

Ingredients per a 2 persones

- 2 piadines o tortilles mexicanes
- 1 albergínia
- 1 cullerada d’olives verdes
- 2 pebrots del piquillo tallats a tires
- 60 g de pernil ibèric
- fulles d’alfàbrega
- ½ ceba morada
- encenalls de parmesà o de pecorino ratllat (opcional)
- oli d’oliva verge extra
- sal marina
- pebre negre


Elaboració

- Rentar l'albergínia i tallar-la a rodanxes fines. Deixar-les escórrer 10 min en un colador amb un pessic de sal. Coure-les a la planxa o en una paella, amb unes gotes d’oli. Salpebrar-les.
- Marcar les piadines en una paella.
- Agafar la meitat de tires de pebrot i aixafar-les amb una cullerada d’oli, per fer una mena de pasta. 
- Muntar les piadines: untar-les amb la salsa de pebrots del piquillo, i posar per sobre: el pernil ibèric, la ceba morada tallada a tires fines, les fulles d'alfàbrega, la resta de pebrot del piquillo a tires, les olives i el formatge. Salpebrar-ho.


Aquesta recepta està adaptada de la revista de receptes Cuina (https://www.cuina.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada