Ingredients per 4 persones
- 4 tomàquets
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
- 2 culleradetes de salsa de soja
- 1 culleradeta d'oli d'oliva verge
- 1 culleradeta d'oli d'oliva verge
per la rillette:
- 2 llaunes de tonyina clara en'oli d'oliva (100 g)
- 50 g formatge crema tipus Philadelphia
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 2 llaunes de tonyina clara en'oli d'oliva (100 g)
- 50 g formatge crema tipus Philadelphia
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- cibulet
Elaboració
- Pelar el tomàquet i retirant-li les llavors. Tallar-lo en daus petits com de mig centímetre i posar-los en un colador durant deu minuts perquè deixin anar l'excés d'aigua. Després posar-los en un bol i afegir la salsa de soia, la ratlladura de llimona i l'oli d'oliva verge.
- En un altre bol posar la tonyina escorreguda, la mostassa, el formatge crema i el cebollí picat, i aixafar-lo amb una forquilla fins a fer una crema.
- Col·locar un cèrcol d'emplatar damunt d'un plat de servei i omplir ¾ amb el tàrtar de tomàquet, anivellar amb una culleradeta i omplir el 1/4 que falta amb el rillete de tonyina. Retirar el cèrcol amb suavitat i procedir a muntar la resta de plats de la mateixa manera.
Acompanyar amb unes torradetes de pa.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada