TOFU A LA MOSTASSA

Ingredients per 3 persones

- 400 g de tofu ferm
- 2 cullerades de mel
- 2 cullerades de mostassa a l'antiga

Elaboració

- En un bol barrejar molt bé la mel i la mostassa.
- Tallar el bloc de tofu escorregut (*) en filets fins i petits i anar-los regant amb la salsa de manera que quedin ben untats pels dos costats.
- Passar-los per la planxa a foc fort uns minuts fins que quedin ben daurats.

(*) Per escórrer el tofu, treure'l de l'envàs i posar-lo sobre un colador. Després embolicar-lo amb 2 o 3 papers absorbents i després amb un drap de cuina i posar-lo sobre un plat. Posar un altre plat sobre el tofu amb un pes a sobre (una llauna) i deixar-lo 1 hora perquè tregui tot el líquid.

Aquesta recepta està adaptada del blog: Delicias kitchen (https://deliciaskitchen.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada