BACALLÀ DAURAT


El bacallà daurat o bacalhau á Brás és un receta típica de Portugal, país on la gastronomia es caracteritza per l'ús del bacallà en molts de plats.
Aquesta és una versió ràpida de la recepta original.

Ingredients per 4 persones

- 50 g d'oli d'oliva
- 250 g de cebes (dues cebes petites o una de grossa)
- 250 g de bacallà esqueixat i dessalat
- 150 g de patates palla de bossa
- 4 ous
- julivert
- sal i pebre

Elaboració

- En una paella grossa a foc mitjà amb un raig d'oli, posar les cebes tallades a juliana fina. Tapar i deixar que s'estovin durant 10-12 minuts.
- En un bol batre els 4 ous i reservar.
- Quan la ceba s'hagi estovat, apujar una mica el foc i afegir el bacallà esqueixat, remenar i deixar-lo fins que hagi deixat anar tota l'aigua i s'hagi daurat una mica.
- Afegir les patates palla, donar un parell de tombs i incorporar els ous. Abaixar el foc i coure-ho tot, sense parar de remenar, durant 2 o 3 minuts o fins que l'ou s'hagi fet una mica.
- Ajustar el punt de sal i pebre i servir amb julivert picat per sobre.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada