TEULES D'AMETLLA

Ingredients

- 125 g de mantega
- 100 g de sucre
- 75 g de farina
- 50 g de farina de blat de moro (Maizena)
- 3 clares d'ou
- 125 g d’ametlla laminada/granulada

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- En un bol barrejar la clara d'ou amb el sucre.
- Afegir la farina, la mantega fosa i l'ametlla i remenar molt bé.
- Com que queda una massa bastant líquida, anar posant culleradetadetes de massa sobre una safata de forn folrada amb paper. S'han d'anar aixafant amb la cullera perquè quedin molt fines.
- Posar la safata al forn durant uns 5 minuts.
- Treure-les i, encara calentes, anar-les posant sobre un corró per anar donant la forma de teula.


Aquesta recepta està adaptada del blog: La cuina de la família  (https://lacuinadelafamilia.wordpress.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada