GAMBES I VERDURES AMB SALSA ESPECIADA DE COCO

Ingredients per 4 persones

- 500 g de gambes crues pelades
- 1 carabassó
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- julivert fresc
- pebrot verd
- 2 pastanagues
- gingebre en pols
- curri
- comí
- llet de coco
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Tallar totes les verdures a daus petits.
- Escórrer les gambetes.
- En un wok amb un raig d'oli, posar totes les verdures i deixar que es daurin una mica sense parar de remenar.
- Afegir les gambes i una mica de julivert picat.
- Donar un parell de tombs i posar la llet de coco.
- Quan fa xup-xup afegir les espècies: gingebre, curri i comí.
- Remenar i deixar-ho 2 minuts perquè la salsa s'espesseixi una mica.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Tapa't de tapes (http://tapatdetapes.blogspot.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada