AMANIDA DE COL I PASTANAGA

Ingredients per 4/6 persones

- 250 g de col blanca sense base, tronc ni fulles
- 200 g de col vermella sense base, tronc ni fulles
- mitja ceba (opcional)
- 2 pastanagues
- 60 g de panses
- suc d'una llimona (60 mL) o la mateixa quantitat de vinagre de poma (opcional)
- 1 cullerada de mostassa
- 150 g de crème fraîche, formatge quark o iogurt grec
- sal i pebre
- cibulet (opcional)

Elaboració

- Amb una mandolina o un robot de cuina, tallar molt fines les dues cols i posar-les en un bol gran.
- Pelar la ceba, tallar-la molt fina de la mateixa manera i posar-la al bol.
- Pelar les dues pastanagues, ratllar-les i afegir-les junt amb la meitat de les panses.
- Preparar l'amaniment: barrejar la crème fraîche amb la mostassa, el suc de llimona (opcional), sal i pebre.
- Afegir-lo a la col i les pastanagues i deixar reposar durant 30/60 minuts a la nevera.
- Remenar una mica i servir en els plats junt amb la resta de les panses i el cibulet picat.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada