BESCUIT O COCA DE PASTANAGA

Ingredients

- 250 g de pastanaga pelada
- 30 g de nous
- 2 ous
- 125 g de sucre
- 70 g de farina de blat
- 10 g de llevat químic
- 1/2 culleradeta de canella
- 1/2 culleradeta de nou moscada
- 5 g d'essència de vainilla
- 25 g d'oli de gira-sol
- sal polsim


Elaboració

- Obrir el forn de baix a 180 ºC.
- Ratllar les pastanagues, picar les nous i barrejar-les en un bol. Si es disposa d'un robot de cuina es poden posar els dos ingredients en el got i triturar. Es poden substituir les nous per una altra fruita seca com l'avellana o l'ametlla. 
- En un altre bol batre lleugerament els ous amb el sucre. 
- Afegir la farina i l'impulsor químic tamisats i un pessic de sal, i barrejar-ho tot fins a integrar.
- Incorporar l'essència de vainilla, l'oli vegetal i remoure de nou. 
- Finalment afegir la pastanaga i les nous triturades, i barrejar bé.
- Cobrir la base de dos motlles de cake de 16x8 cm amb paper sulfuritzat i repartir la massa entre ells (també es pot posar en un sol motlle).
- Posar-ho al forn a 180 °C durant 35-40 minuts o fins a comprovar que els bescuits estan llestos.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada