PASTÍS DE COCO

Ingredients

- 4 ous
- 250 mL de llet de coco
- 50 g de coco ratllat
- 150 g de farina fluixa
- 130 g de sucre llustre
- 60 g de mantega
- 1/2 sobre de llevat químic
- xocolata blanca i negra (per acompanyar, opcional)

Elaboració

- Obrir el forn només de baix a 180 ºC.
- Agafar els ous i separar els rovells de les clares en dos bols.
- Muntar les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Reservar a la nevera.
- En l'altre bol amb els rovells, afegir l'altre meitat del sucre i remenar molt bé fins que s'aclareixin.
- Afegir la mantega fosa i tornar a remenar.
- Incorporar la farina tamisada i remenar més.
- Afegir les clares muntades i remenar amb compte perquè no es desestructurin. Afegir el coco ratllat i el llevat, i remenar una mica més.
- Abocar la massa en una safata de forn untada amb oli i farina.
- Posar-ho al forn durant 30-40 minuts.
- Treure del forn i deixar refredar abans de desemmotllar-ho.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Tapa't de tapes (http://tapatdetapes.blogspot.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada