RIGATONI AMB VERAT I ALLS CONFITATS

Ingredients per 2 persones

- 220 g de rigatoni
- 3 rovells d'ou
- 4 tomàquets secs en oli d'oliva
- ratlladura de mitja llimona
- 2-4 alls confitats
- 1 verat net en dos filets

Elaboració

- Bullir la pasta segons les indicacions del fabricant.
- Fer el verat a la planxa en una paella amb un raig d'oli pel costat de la pell fins que quedi ben torrada.
- Girar els filets, apagar el foc i deixar que s'acabin de cuinar amb la calor residual.
- Retirar la pell amb cura i revisar que no quedin espines.
- En un bol petit barrejar els rovells, la meitat dels tomàquets tallats finament, la meitat de la ratlladura de llimona i els alls fins a obtenir una pasta homogènia.
- En un bol gran barrejar la pasta amb la salsa i un bon raig d'oli d'oliva i un polsim de sal.
- En cada plat posar la barreja de la pasta amb la salsa i afegir la resta de la ratlladura de llimona, els tomàquets secs i el verat. Servir de seguida.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada