CUETES DE RAP AMB GAMBES

Ingredients per 4 persones

- 4 cues de rap
- 8 gambes
- 1 ceba
- 1 cullerada de tomàquet fregit
- 1 gotet de vi blanc
- brou de peix
- julivert
- oli
- sal i pebre

per la picada
- 10 ametlles
- 1 llesqueta pa fregit
- 1 all
- julivert

Elaboració

- En una cassola amb un raig d'oli, fregir les gambes i reservar.
- En el mateix oli, posar la ceba tallada petita i deixar-la a foc fluix fins que es dauri una mica.
- Afegir el tomàquet, el gotet de vi i deixar-ho reduir.
- Picar el sofregit amb la batedora amb una mica de brou de peix.
- A la mateixa cassola posar les dues de rap salpebrades i cobrir-les amb el suc del sofregit i una mica mes de brou per a que quedin cobertes.
- Fer la picada i posar-la per sobre. Coure durant 10 minuts.
- Posar les gambes i deixar-ho 5 minuts més.


Aquesta recepta està adaptada del blog: La cuina de la Isabel (http://lacuinadelaisabel.blogspot.com/?m=1)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada