LLET FREGIDA (LECHE FRITA)

Ingredients

- 600 mL de llet
- 55 g de farina de blat de moro (Maizena)
. 100 g de sucre
- branca de canyella
- pell de llimona i de taronja
- farina de blat o de blat de moro per arrebossar
- 1 ou
- oli d'oliva suau

Elaboració

- En un got desfer la farina de blat de moro amb 200 mL de llet.
- En una olla a foc suau posar els 400 mL de llet que queden junta amb la branca de canyella i la pell de llimona i taronja.
- Abans que comenci a bullir, treure del foc, tapar l'olla i la deixar infusionar la llet durant 15-20 minuts.
- Colar la llet i posar-la un altre cop a la olla a foc suau amb el sucre. Remenar bé fins que es dissolgui.
- Afegir la llet amb la farina de blat de moro i anar remenant fins que s'hagi espessit (tardarà uns 20 minuts). Treure-ho del foc.
- Estendre-ho en una safata ample, tapar amb paper de film perquè no faci crosta i deixar refredar completament durant algunes hores. Ha de quedar amb un gruix d'uns 2 cm.
- Tallar la massa en rectangles de la mateixa mida.
- Passar-los lleugerament per farina i ou batut i fregir-los en una paella a foc fort amb oli d'oliva suau.
- En treure'ls del foc passar-los per sucre i empolsar-los amb canyella en pols.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: ¿Y hoy que comemos? (https://yhoyquecomemos.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada