CREMA DE CARABASSA

Ingredients

- 1 carabassa mitjana
- 2 porros
- 1 ceba
- 1 patata grossa o 2 mitjanes
- 500 mL de caldo de verdures o de pollastre
- oli d'oliva
- sal
- llet
- formatge fos tipus Kiri

Elaboració

- Per poder pelar la carabassa més fàcilment, tallar-la en 6 o 8 trossos i posar-los en una safata al forn sobre paper vegetal durant uns 30 minuts. Un cop freds, es podran pelar i tallar molt fàcilment.
Una altra opció és punxar-la amb una forquilla i posar-la 5 minuts al microones.
- En una olla grossa amb un raig d'oli posar la ceba picada i els porros tallats petits. Un cop s'han estovat una mica posar la carabassa tallada a trossos.
- Afegir la patata tallada a trossos.
- Cobrir amb el caldo, tapar i deixar bullir durant uns 30 minuts.
- Un cop fred, triturar-ho tot i afegir un raig de llet.
- Emplatar amb una porció de formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada