TORRADETES DE SANTA TERESA (TORRIJAS)

Ingredients per 4 persones

- 1 barra de quart del dia anterior
- 1 L de llet
- pela d'1 llimona
- 1 branca de canyella
- 2 o 3 ous
- sucre
- canyella en pols
- oli d'oliva

Elaboració

- Posar a bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagar el foc i deixar reposar. Quan s'hagi refredat colar-la.
- Tallar la barra de pa a llesques d'1 dit de gruix.
- Sucar-les a la llet i posar-les damunt una retxeta per escórrer-les una mica.
- Passar-les per ou batut.
- Fregir-les en una paella amb l'oli ben calent.
- Posar-les en un plat amb paper absorbent i empolsar-les amb sucre i canyella en pols.

Aquesta recepta està adaptada de la revista de receptes Cuina (https://www.cuina.cat/).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada