PESTO TRADICIONAL
Triturar:
- 50 g de fulles d'alfàbrega fresca
- 50 g de pinyons torrats
- 75 g de parmesà tallat a daus o ratllat (o bé 45 g de parmesà i 30 de pecorino o d'ovella)
- 1 all
- polsim de sal
- 200-250 mL oli d'oliva
PESTO AMB RUCA I AVELLANES
Triturar:
- 100 g de ruca
- 50 g d'avellanes torrades
- 75 g de parmesà tallat a daus o ratllat
- 1 all
- polsim de sal
- 200-250 mL oli d'oliva
PESTO ROSO
Triturar:
- fulles d'alfàbrega fresca
- ametlles torrades
- tomàquets secs
- parmesà tallat a daus
- 1 all
- polsim de sal
- oli d'oliva
PESTO VEGÀ
Triturar:
- fulles de ruca
- avellanes torrades
- llevat de cervesa
- 1 all
- polsim de sal
- oli d'oliva
PESTO MANXEC
Triturar:
- fulles d'alfàbrega fresca
- pistatxos torrats
- formatge manxec tallat a daus
- 1 all
- polsim de sal
- oli d'oliva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada