PASTISSETS DE VERDURETES

Per a 8 motlles individuals

- 3 pastanagues
- 1 carabassó
- 4 ous
- 60 g farina
- 25 g d’oli d'oliva
- ½ cullerada de llevat químic
- 150 g de formatge ratllat
- 1 pessic de curri (opcional)
- sal i pebre
- mantega i farina per untar els motllos

Elaboració

- Ratllar les pastanagues i el carabassó.
- Posar-ho en un bol i barrejar-ho amb el formatge, la farina, el llevat, l’oli, un pessic de sal, pebre i curri.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Muntar les clares a punt de neu.
- Incorporar a la barreja de les verdures els rovells i les clares muntades amb cura.
- Posar la barreja en motlles individuals (prèviament untats amb mantega i farina) i coure-ho al forn a 180º C durant uns 25 minuts.
- Servir fred, calent o tebi amb acompanyament o sense.

Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada