BUNYOLS DE PLATAN

Ingredients per a 30 bunyols:

- 125 mL de llet
- 75 g de farina
- 60 g de mantega
- 3 ous
- sal
- sucre
- platans

Elaboració

- En un cassó al foc, posar la llet, la mantega i un polsim de sal.
- Quan la llet arrenqui el bull i tota la mantega s'hagi desfet, afegir la farina tamisada i, sense parar de remenar, coure-ho fins que la massa es separi de les parets del cassó.
- Un cop fora del foc, afegir 1 ou i remenar fins que la massa quedi homogènia. Fer el mateix amb els altres 2 ous.
- Per incorporar les rodanxes de platan, posar petites porcions del tamany d’una moneda a sobre d’una placa per posar al congelador, posar un tall de plàtan a sobre, i ràpidament posar una altra porció de pasta. Congelar-ho ràpidament.
- En un cassó amb oli calent, anar fregint els bunyols directament congelats.
- Deixar refredar els bunyols sobre paper absorbent per treure l'excés d'oli, i un cop freds, arrebossar-los amb sucre blanc.

Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada