CONFITURA DE NESPRES

 Ingredients

- 750 g de nespres pelats i sense pinyol
- 250 g de sucre
- suc d’una llimona
- 1 baina de canyella


Elaboració

- Submergir els nespres en aigua calenta perquè sigui més fàcil pelar-los i netejar-los. Partir-los en quatre parts iguals i retirar les llavors.
- En un caçó posar a coure a foc lent els nespres i afegir el suc de la llimona.
- Quan comencin a bullir afegir el sucre i la rama de canyella deixar coure a foc lent durant uns 45-50 minuts. 
- Quan l’aigua adquireixi un color torrat retirar l’olla del foc.
- Posar els pots de vidre i les seves tapes en aigua bullint durant 10 -15 minuts per esterilitzar-los. Treure els pots de l’olla utilitzant unes pinces i deixar assecar.
- Repartir la confitura en els pots i deixar-los refredar boca avall durant unes hores per fer el buit.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Plataforma ecològica (https://www.plataformaecologica.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada