AMANIDA DE BLEDES AMB FORMATGE DE CABRA

 Ingredients

- ½ manat de bledes
- 40 g de bledes vermelles
- 40 g d’enciam fulla de roure
- ½ ceba vermella
- ½ cogombre
- 40 g de col llombarda
- 12 tomàquets
- 200 g de formatge de cabra
- 20 g de nous
- 20 g d’avellanes torrades
- 40 g de panses
- vinagre de xerès
- 20 g de mel
- oli d’oliva


Elaboració

- Rentar les fulles de bleda i l’enciam i trossejar-les.
- Tallar la ceba a juliana.
- Rentar la col i tallar-la a juliana.
- Rentar el cogombre i tallar-lo a rodanxes.
- Rentar els tomàquets i tallar-los per la meitat.
- Trossejar el formatge de cabra.
- Preparar la vinagreta: barrejar les avellanes i les nous (trossejar-la una mica) amb 20 mL de vinagre de xerès, 20 g de mel i 40 mL d’oli d’oliva. Salpebrar-ho i barrejar-ho bé.
- Barrejar les bledes amb l’enciam i la resta de les verdures. Repartir-ho als plats i per sobre possar-hi les panses, el cogombre, el tomàquet, la ceba, la juliana de col i els trossos de formatge de cabra.
Amanir-ho amb la vinagreta de fruita seca i mel.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina.cat (www.cuina,cat).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada