Ingredients per 4 persones
- 4 manats de bledes (un quilo i mig aproximadament)
- 200 grams de panses
- 200 grams de pinyons
- oli d'oliva
- sal
- 1 ceba
- 3alls
- aigua
- julivert
- 200 grams de panses
- 200 grams de pinyons
- oli d'oliva
- sal
- 1 ceba
- 3alls
- aigua
- julivert
Elaboració
- En un cassó amb aigua bullint, escaldar les panses i els pinyons 5 minuts. Colar-los i reservar-los.
- Preparació de les bledes: tallar tots els tronxos i deixar només les fulles. Tallar les fulles a juliana d'un d'un dit d'ample i rentar-les.
- En una olla amb aigua bullint, sal i una rameta de julivert, escaldar-les uns 7 minuts. Colar-les i reservar-les.
- En una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregir a ceba picada i els alls laminats fins que agafin un color daurant.
- Afegir les bledes, els pinyons i les panses, corregir-ho de sal i remenar durant un parell de minuts perquè es barregi tot molt bé i es cogui una mica.
Aquesta recepta està adaptada del bog de cuina: Receptes.cat (https://www.receptes.cat)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada