ZARANGOLLO MURCIANO

Ingredients per 4 persones

- 1 ceba dolça o dues cebes tendres 
- 3 carabassons mitjans
- 4 ous
- oli d'oliva
- sal i pebre
- pa per a acompanyar


Elaboració

- En una paella a foc mig amb un raig d'oli posar la ceba tallada a juliana fina. Quan comenci a daurar-se, afegir el carabassó tallat per la meitat al llarg i després laminat, també fi. Posar una mica de sal i pebre, i deixar que es cuini sense pressa, remenant de tant en tant.
- Quan el carabassó estigui ben tou i no quedi líquid, afegir els ous sense batre; passats 30 segons, remoure suaument i quallar-los al gust sense pujar el foc. 
- Deixar reposar tres minuts i servir, amb més pebre per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada