COCA DE VIDRE

Ingredients

- 270 grams de farina de força
- 15 grams de llevat fresc
- 75 grams d'aigua
- 75 grams de llet
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva per a fer la massa i el necessari per a pintar les coques
- un polsim de sal
- pinyons
- sucre
- anís


Elaboració

- Es pot fer la massa amb un robot de cuina o bé de manera manual. Introduir l'aigua i la llet i barrejar amb el llevat, incorporar la farina, la sal i la cullerada d'oli.
- Pastar fins a aconseguir una massa que no s'enganxi als dits (depenent de la farina utilitzada accepta més o menys líquid), fer una bola i deixar-la reposar una hora fins que el seu volum es dupliqui. 
- Encendre el forn a 200 °C dalt i baix.
- Enfarinar la superfície de treball lleugerament i fer porcions de la massa. Estirar cada porció amb el corró donant-li forma allargada i deixant-la molt fina.
- Pintar amb oli d'oliva, empolsar el sucre, posar uns quants pinyons i introduir al forn.
- Coure uns 15 minuts aproximadament.
- Treure del forn i amanir amb un raig d'anís.

Aquesta recepta està adaptada del blog: Gastronomía & Cía (https://gastronomiaycia.republica.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada