PATATES, BLEDES I PERNIL

Ingredients

-  2-3 rams de bledes
- 2 patates
- 100 g de pernil salat
- 2 dents d’all
- oli d’oliva


Elaboració

- Preparació de les bledes: tallar les fulles dels tronxos (penques). Tallar les penques a trossos quadrats i posar-los en aigua. Partir les fulles amb les mans com si fos enciam. Posar-les en un altre bol amb aigua.
- En una olla amb aigua bullint amb una mica de sal, posar les penques i coure-les durant uns 10-15 minuts. Afegir les fulles i coure-les durant uns 5 minuts més. La penca de la bleda ha de quedar tendra.
- En una altra olla amb aigua bullint amb una mica de sal, posar les patates prèviament tallades durant uns 10 minuts.
- Escórrer les bledes i les patates.
- En una paella amb un raig doli posar els alls laminats i quan comencin a tenir color afegir el pernil salat tallat a tires.
- Barrejar una mica i afegir la verdura i les patates. Corregir de sal i deixar-ho 3 minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Ecoarrels (https://ecoarrels.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada