ESPAGUETIS A LA CARBONARA AMB COL PICUDA

Ingredients per 4 persones

- 400 g d'espaguetis
- 1/2 col picuda
- 1 ceba
- 1 got de vi blanc
- 1 got d'aigua
- 3 ous
- 40 g formatge parmesà ratllat
- 1 all
- 10 g de pinyons torrats


Elaboració

- Rentar la col i tallar-la a tires fines.
- En una paella amb un raig d'oli posar la ceba picada i quan estigui daurada, afegir la col i després d'un parell de minuts, afegir el got de vi blanc. Quan el vi s'hagi evaporat, afegir el got d'aigua i tapar perquè la col es cogui. 
- En una olla amb aigua i sal fer els espaguetis segons les instruccions del fabricant.
- Mentrestant en un bol batre 3 ous.
- Quan la pasta estigui al dente, escorrer-la i posar-la a la paella amb les verdures i els pinyons torrats.
- Tancar el foc i afegir els 3 ous batuts i el formatge parmesà.
- Barrejar molt bé fins que la calor residual qualli els ous. 
- Salpebrar i servir.

La col picuda té un gust més suau i també es pot fer al forn o a la "catalana" amb panses i pinyons.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Sol de Levante (https://www.soldelevante.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada