FLORS DE CARXOFA

Ingredients

- 4 carxofes
- oli d'oliva
- sal
- pernil salat
- pinyons
- formatge de cabra


Elaboració

- Posar les carxofes senceres (sense pelar) en una olla amb aigua bullint i un manat petit de farigola durant uns 20 munits fins que estiguin toves però no molt perquè després es trencarien.
- Esperar 10 minuts que es refredin una mica, pelar-les i anar obrin les fulles per formar les flors amb cura.
- Tallar els tronxos que es podran aprofitar per fer una truita o posar en un sofregit.
- Posar les carxofes cap per avall en una paella a foc fort amb un raig d'oli.
- Quan s'han daurat una mica girar-les perquè es daurin per l'altre costat.
- Posar-les als plats amb trossets de pernil per sobre o uns pinyons torrats a la mateixa paella i uns trossets de formatge de cabra.
Es poden acompanyar amb salsa de romesco.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada