COLIFLOR ESPECIADA AMB PARMESÀ

Ingredients per 4 persones
- 1 coliflor
- 100 g de parmesà ratllat
- 200 g d’hummus

per a l’oli especiat:
- 100 mL d’oli d’oliva
- 100 g de parmesà ratllat
- pebre
- 1 cullerada de pebre vermell dolç o picant
- 1 cullerada d’all en pols
- 1/2 cullerada de comí
- 1 cullerada d’anet sec o fresc


Elaboració

- Netejar i tallar la coliflor a llesques d'un dit de gruix.
- Fer l'oli especiat barrejant tots els ingredients i impregnar una cara de les llesques.
- Posar parmesà per sobre de les cares impregnades i posa-les en una safata de forn amb la cara del parmesà a sota. Cuinar-ho a 200 graus durant 20 minuts.
- Passat aquest temps, girar les llesques de coliflor i coure-les 5 minuts més.
- Per últim, posar un parell de cullerades d'hummus a la base d'un plat i la coliflor a sobre. Acabar-ho amb unes gotes de l'oli que ha quedat a la safata del forn.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram ametllerorigen (https://www.instagram.com/ametllerorigen/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada