AMANIDA DE FONOLL I POMA

Ingredients per 4 persones

- 2 pomes vermelles
- 1 bulb de fonoll
- 2 llimes
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- oli d'oliva
- sal marina


Elaboració

- Fer la vinagreta: en un bol petit, posar el suc d'una llima, la mostassa i tres cullerades d'oli d'oliva. Barrejar-ho bé i afegir-hi una mica de sal marina.
- Rentar les pomes i tallar-les a làmines fines, amb una mandolina o un ratllador especial.
- Treu-re la capa externa del bulb de fonoll, si cal, i tallar-lo també a làmines el més fines possible.
Com que les pomes i el fonoll s'oxiden molt ràpid, cal tallar-los just abans de preparar l'amanida i ruixar-los lleugerament amb una barreja d'aigua amb llimona o llima.
- Distribuir les làmines de poma i fonoll en 4 plats amb una mica de vinagreta per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina.cat (www.cuina,cat).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada