FRITTATA DE CARABASSÓ, CEBA I FORMATGE DE CABRA

Ingredients per 2 persones

- 1 ceba
- 1 carabassó
- 3 ous
- formatge crema
- formatge ratllat
- formatge de cabra de rulo


Elaboració

- Tallar la ceba a juliana i daurar-la en una paella amb un raig d'oli a foc fluix.
- Tallar la meitat del carabassó a rodanxes fines amb una mandolina i l'altre meitat a rodanxes gruixudes. Passar-les per la planxa perquè es facin.
- Batre 3 ous i afegir 2 cullerades de formatge crema, el carabassó fi i la ceba. Salpebrar.
- Abocar-ho en una paella lleugerament greixada. Repartir les rodanxes més gruixudes de carabassó per sobre junt amb el formatge ratllat i unes rodanxes de formatge de cabra.
- Tapar-ho i coure-ho a foc suau durant 5 minuts.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram martapcanosa (https://www.instagram.com/martapcanosa/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada