CURRI DE LLENTIES

Ingredients per a 3-4 persones

- 400 g de llenties cuites i escorregudes
- 2 pastanagues tallades a rodanxes fines
- 1 ceba picada
- 2 carabassons tallats a dauets
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 3 cullerades soperes de curri en pols
- 1 trosset de gingebre fresc ratllat o ½ culleradeta de gingebre en pols
- 2 grans d'all picats
- 1 cullerada de coriandre picat
- 1 cullerada de pebre vermell dolç (o picant si ho desitges)
- 400 mL de llet/ beguda vegetal/ llet evaporada/ llet de coco
- sal al gust (provar i rectificar)


Elaboració

- En una cassola amb un raig d'oli posar les verdures i un polsim de sal, i cuinar a foc mig fins que estiguin toves.
- Afegir les espècies: curri, coriandre, pebre vermell, l'all i el gingebre. Remenar perquè es barregin amb les verdures, afegir la meitat de la llet vegetal. i deixar un parell de minuts.
- Posar les llenties, la resta de la llet i una mica de sal, i deixar a foc mig uns 8-10 minuts.
- Treure del foc, i acompanyar-ho amb una amanida verda o arròs blanc.



Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram fit_happy_sisters (https://www.instagram.com/fit_happy_sisters/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada